Şebinkarahisar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: 1- Toplumun her kesimini kucaklayıp hizmet sunan; 2- Toplumsal duyarlılığın ve sorumluluğun bilincine ulasan; 3- Kültürel mirasa sahip çıkıp geliştiren; 4- İlgi ve yetenekleri doğrultusunda yetişen, problem çözebilen, yaşamın sorunlarıyla baş edebilen; 5- Ülkesini ve milletini seven, alçak gönüllü olan, özgür düşünebilen, üretken ve bilgi sahibi olan; 6- Çevresine duyarlı, özgüveni gelişmiş ve bilgi çağındaki gelişmeleri takip edebilen; 7- Bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünebilen çağdaş bir din anlayışına sahip bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: 1- Sürekli gelişim felsefesine sahip, 2- Hayata başarılı, ahlaklı ve nitelikli öğrenci yetiştirmek, 3- “Takım ruhu” ile bütünleşen personeli ile bir aile oluşturmak, 4- Mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: 2015-2016 yılında Tübitak 4006 projesine katılarak 42 proje yapılmış ve Kum Havuzu projesi ülke çapında ses getirmiştir.

Saatler: 08:20 - 15:20
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce- Arapça
Servis Bilgisi: Taşıma merkezi okuldur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sebinkarahisariho.meb.k12.tr

Adres - Bülbül Mah. Ara GÜLER Caddesi Şebinkarahisar/ GİRESUN

Öğretim Şekli :Karma - Gündüzlü

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi 11500 nüfuslu, 1352 rakımlıdır. İç Anadolu ve Karadeniz kültürünü harmanlamış bir yerdir.

Adres - Bülbül Mah. Ara GÜLER Caddesi Şebinkarahisar/ GİRESUN

Ulaşım İl merkezine saat başı araç vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde ve İl merkezine 110 km uzaklıktadır.